Tervetuloa!

Ajankohtaista

Hyvä peliesityskään ei riittänyt tuomaan Iskulle voittoa Venäjän Superliigajoukkue Yaroslavich Yaroslavlista kansainvälisessä Platonovin muistoturnauksessa Pietarissa.
Ensimmäisen erän voitto ja parantunut peli ei riittänyt, vaan Isku koki Platonovin turnauksen avaustappion kokeneelle MGTU Moskovalle erin 3-1 (21-25, 25-19, 25-11, 25-22)
Isku aloitti voitolla Platonovin kansainvälisen muistoturnauksen Pietarissa. Isku päihitti isäntäjoukkue Avtomobilistin erin 3-2 (29-27, 18-25, 25-19, 21-25, 15-13).
Syksyn ensimmäinen koitos lentopallokentällä on edessä tällä viikolla, kun Isku matkustaa Pietariin perinteiseen Platonovin kutsuturnaukseen. Tositoimiin pääsemisen kunniaksi esittelemme joukkueen taustajoukot eli päävalmentaja Oskar Muurisen apuna toimivan ryhmän.
Viime keväänä paluun liigakentille tehnyt Tommi Roininen jatkaa Iskussa myös tulevalla kaudella. Samoin Iskun kanssa on tehnyt sopimuksen passari Kasimir Luostarinen, joka hakee peliaikaa Lempäälän Kisan ykkössarjajoukkueesta farmisopimuksella.
Iskun kokoonpano täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi liittyy joukkueen yleispelaajiin.
Tarjoamme Iskun jäsenille kesäalennuksella liigapeleihin kausikortin nyt entistä edullisemmin!
Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat Iskussa ensi kaudella. 19-vuotias Toimela ja 20-vuotias Koivisto kuuluivat viime kaudella Iskun ykkössarjajoukkueeseen ja pelasivat myös ensimmäiset liigaottelunsa Iskun paidassa.
Isku on solminut pelaajasopimukset viime kaudella Iskun ykkössarjajoukkueessa pelanneiden Nuutti Niinivaaran ja Paavo Korhosen kanssa. 19-vuotias Niinivaara on keskitorjuja ja 22-vuotias Korhonen yleispelaaja.
Passari Joel Laakso liittyy Iskun joukkueeseen. 23-vuotias Laakso on pelannut viisi kautta Mestaruusliigaa Vantaalla Korson Vedossa ja Vantaa Ducksissa.
RSS ATOM