Isku pelaa lauantaina suorasta säilymisestä

14.3.2017

Isku ja Loimu kamppailevat lauantain päätöskierroksen ottelussa Pyynikillä siitä, kumpi säilyttää suoraan sarjapaikkansa ja kumpi joutuu liigakarsintoihin.

Iskun haave pudotuspelipaikasta mureni maanantaina, kun Leka Volley kukisti sarjajumbo Liiga-Riennon. Lekalla on nyt kaksi voittoa Iskua enemmän, joten Iskulla ei ole enää mahdollisuutta nousta pudotuspeliviivan yläpuolelle kahdeksanneksi.

Raision Loimu voitti edellisessä ottelussaan Vantaa Ducksin ja onnistui näin siirtämään ratkaisun liigakarsijasta päätöskierrokselle. Isku taas kärsi  lauantaina tappion Team Lakkapäälle.

Iskulla (9.) ja Loimulla (10.) on yhtä monta voittoa, vaikka Isku onkin kerännyt 11 pistettä Loimua enemmän. Iskun kohtaloksi ovat koituneet lukuisat tappiot viidennessä erässä, sillä voitot ratkaisevat ennen pisteitä.

Isku ja Loimu kohtasivat myös liigan avauskierroksella Pyynikillä. Silloin Isku voitti 3-1, samoin kuin vierasottelun Raisiossa joulukuussa. Tämän jälkeen Loimu on vaihtanut hakkuria, kun Michael Chemos lähti Qatariin ja korvaajaksi löydettiin yhdysvaltalainen Eric Mochalski.

Mestaruusliigan pudotuspelijoukkueet ovat ratkenneet jo ennen päätöskierrosta, samoin liigajumbo Liiga-Riennon joutuminen liigakarsintoihin. Suurimmat panokset miesten liigan päätöskierroksella ovat siis Pyynikillä Iskun ja Loimun kohtaamisessa.  Ottelun voittaja päättää kautensa lauantaina ja säilyttää suoraan sarjapaikan, häviäjä joutuu liigakarsintoihin ykkössarjan kakkosta vastaan. Hurjaa taistelua on luvassa, kun molemmat joukkueet yrittävät viimeiseen asti välttää karsijan paikan.

 

Runkosarjan päätöskierros

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Raision Loimu
Aika: La 18.3. klo 17.00
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Tampere

Nyt jos koskaan on aika tulla kannustamaan Isku voittoon!

Runkosarjan päätöskierros

Isku vs. Loimu
La 18.3. klo 17.00
Pyynikin palloiluhalli